Om os

Vi sørger for, at hundredtusind mennesker arbejder sundere og smertefri.

I nu næsten 20 år udvikler vi professinelt og med fagkendskab vores egne ergonomiske produkter. Vi står bag ved design samt produktion af vores produkter og distribuerer selv vores håndledsstøtter, fodstøtter, dokumentholdere og laptopholdere. I årevis forbedret og bogstaveligt talt i brug af hundredtusind kunder i forskellige lande. Som markedsleder fremstiller Ergonomique deres produkter i hånden og med de bedste materialer som bl.a. vores håndledsstøtter i ægte læder. Sammen med vores ergonomiske konsulenter forsikre vi Dem ved brug det mest optimale ergonomiske resultat. Som den vigtigste leverandør på markedet er vi så overbeviste over den testede kvalitet at alle og enhver gratis kan teste og afprøve vores produkter.

 

Gratis prøveperiode

Vores forretningsgang er enestående i Europa. De kan teste og afprøve vores produkter gratis og uforpligtende. Vi sender mere end 100.000 testpakker om året. Vores ergonomiske konsulenter kontakter Dem telefonisk for at høre hvordan Deres erfaringer med produkterne er og for at give Dem praktiske brugerråd. På denne måde har De mulighed for at afprøve og benytte de ergonomiske fordele som vores produkter byder. Som en selvfølge er denne rådgivning gratis og uforpligtende.

 

Kvalitetsprodukter: håndledsstøtte, fodstøtte, laptop holder, tastatur og skærmholder.

Ergonomique’s sortiment er omhyggelig sammesat og i de fleste tilfælde udviklet i egen regie.Deres feedback omkring brugen af vores produkter spiller en vigtig rolle. Produkterne er unikke og eksklusiv til køb ved Ergonomique. Foreksempel er vores håndledsstøtter fremstillet med hånden i høj kvalitet læder og vores ergonomiske tastatur tilbyder vi i samarbejde med Microsoft. Eget design, håndarbejde, mange års erfaring og hundredtusinde af tilfredse kunder. Det er vores eksistensgrundlag.

 

En sundere arbejdplads og højere arbejdsproduktivitet

Ved brug af vores produkter garantere vi en mere behagelig og sundere arbejdsplads hvad resulterer i en højere arbejdsproduktivitet.

Vi ønsker Dem en god arbejdsdag!