Prøv gratis

De ergonomiske produkter fra Ergonomique er en værdifuld tilføjelse for optimering af Deres arbejdsplads, men at anskaffe et produkt uden først selv at have erfaret fordelene ved brug, gør man ikke bare sådan lige. Det begriber vi som ingen anden. Vi muliggør, at De i en periode på 3 uger gratis og uden forpligtelser kan lære vores komfortforhøjene produkter at kende.

Prøv uden forpligtigelser og med ergonomisk rådgivning.

Vi giver Dem rig mulighed for at prøve vores ergonomiske produkter. I 3 uger. Efter denne prøveperiode ringer vi til Dem for at høre hvordan Deres erfaringer er. Er De tilfreds, kan De beslutte at købe produktet og vi kan give Dem yderlige ergonomiske råd. Stadigvæk ikke overbevist om merværdien? Ingen problem. Vi afhenter produkterne uden yderligere omkostninger eller forpligtelser for Dem. Prøv en af vores produkter, nu!

I 3 trin er De velkommen til at prøve vores produkter

 

  1. Skridt.

Ved hvert produkt er der en button “Prøv gratis“. Vælg de ønskede artikler og afslut processen. De vil nu modtage en bekræftigelse per e-mail.

  1. Skridt.

Indenfor 5 dage efter Deres forespørgelse, leverer vi produkterne og ringer vi til Dem for brugerinstruktion. Testen kan begynde.

  1. Skridt.

Efter omkring to uger vil vi kontakte Dem igen for at høre om Deres resultater. Er De tilfreds, kan De beslutte at købe et eller flere produkter. De produkter der ikke opfylder Deres behov afhenter vi gratis igen. Også hvis De beslutter at returnere alt, er der ingen omkostninger eller forpligtigelser.

For at kunne vurdere om et produkt er godt, håndterer vi en testperiode på omkring 3 uger. Skulle det vise sig, at prøveperioden ikke var lang nok, kan vi selvfølgelig forlænge denne. 

I nu næsten 20 år tester hundredtusinde mennesker vores produkter.

Hvert år sender vi 100.000 testpakker til virksomheder i ind- og udland. Dette gør Ergonomique’s forretningsgang unik. I mellemtiden har hundredtusindvis af mennesker et produkt fra Ergonomique i brug og forventer vi også fremover mange tilfredse kunder.