Team

Lær vores erfarne ergonomiske konsulenter at kende. De hjælper Dem med at bruge vores produkter optimalt. Såfremt De har anskaffet et af vores produkter vil en af vore konsulenter kontakte Dem for at forhøre sig omkring Deres brugeroplevelser og yderlig give Dem nogle praktiske råd. Selvfølgelig kan De stille spørgsmål omkring brug, testperioden, køb af produkter eller returnering af varen. De ønskes en god arbejdsdag.

 

Managementteam

Ernie Hiemstra

Ernie Hiemstra

Direktør

 

Som direktør er jeg ansvarlig for sikkerheden for Ergonomique. Grundlaget er at mennesker som arbejder med Ergonomique (vores kunder) og for Ergonomique (vores medarbejdere og leverandøre) gør deres arbejde med interesse og entusiasme. Det er mit mål og gør mig entusiastisk.

Ergonomique er mit fjerde “barn”. Derhjemmer har jeg tre livlige børn (og en sød kone) som også kræver min opmærksomhed!

ernie.hiemstra@ergonomique.nl

+3140-7505602

Gabry Cramm

Gabry Cramm

Manager Operations

Jeg har været knyttet til Ergonomique siden starten i 1996. Tre år sener blev jeg officielt ansat. Som manager operation er jeg ansvarlig for alt, bortset fra salg. Stillingen omfatter bl.a. arbejdsområder som logistik, regnskab, HR, IT. I 2006 afsluttede jeg min uddannelse til Master of Business Administration. Med hjælp fra denne praktiske uddannelse er jeg groet enorm i min ledelseevne.

Ergonomique føles som mit barn og jeg er meget stolt af dens præstationer, især i de seneste år. Vi har imellemtiden et fantastisk team. Jeg er loyal, fleksibel, ærlig og god i planlægning, ledelse og organisere. Tre dejlige børn beriger mit liv. Som hobby har jeg fotografering, film og går jeg gerne ud og spise.

gabry.cramm@ergonomique.nl

+3140-7505601

Renout Rolfes

Renout Rolfes

Salgschef

Jeg har arbejdet ved Ergonomique siden 2005. De seneste syv år som salgschef. Fokussen er lagt på levering af ergonomiske produkter af høj kvalitet til mennesker indenfor organisationer. Jeg er overbevist om, at et sundt og behageligt arbejdsmiljø bidrager til succes i en virksomhed.

renout.rolfes@ergonomique.nl

+3140-7505604

Ergonomisk rådgiver